Dragon Ball: Xenoverse

Dragon Ball: Xenoverse

Er zijn veel spellen op de markt die draaien rondom de Dragonball franchise, maar er zijn er maar een paar die ook echt goed zijn. Een goed voorbeeld van zo een game is Dragon Ball: Xenoverse. Deze game bevat veel verschillende aspecten van je favoriete Dragonball games.

Wat te verwachten van Dragon Ball: Xenoverse

Dragon Ball: Xenoverse is een game met veel verschillende functies zodat je altijd wat te doen hebt. Een van de eerste functies is dat je je eigen poppetje kan maken van een van de vele rassen. Op deze manier ziet iedereen er anders uit en kan je zelf kiezen wat je wilt zijn in het spel. Ook zijn er veel verschillende opties voor kleren en wapens zodat je nog verder je uiterlijk kan veranderen. Daarnaast biedt Dragon Ball: Xenoverse ook nog een brede verhaallijn die als een van de eerste games losstaat van de originele Dragonball verhaallijn. Ook is er een optie om online te spelen tegen je vrienden of andere mensen. Dit alles zorgt voor een met actie gevulde game waar veel in te beleven is en waar je gemakkelijk nieuwe mensen kan ontmoeten.

Leuk voor elke dbz fan

Als je dus fan bent van een goed verhaal en een leuke gameplay dan is deze game voor jou. Je zal wel moeten werken om de beste items te krijgen maar dit valt enorm mee dankzij de vele karakters met wie je kan spelen die zorgen voor een gevarieerde beleving. Dus waar wacht je op? Bestel de game nu en laat zien hoe goed jij werkelijk bent!

Terug naar overzicht