Dragon Ball Z: Battle of Z

Dragon Ball Z: Battle of Z

Dragon Ball Z: Battle of Z is een game van Bandai Namco. Dit bedrijf maakt alle Dragonball games in dit is ook te zien omdat ze allemaal die goede kwaliteit hebben die we gewend zijn van de Dragonball games. Dit is ook de reden dat we deze game hebben gekozen als een van de beste games.

Dragon Ball Z: Battle of Z. Wat kan je doen?

In Dragon Ball Z: Battle of Z is een game gebaseerd op de Dragonball Z anime maar in een 3D jasje. Het speel zelf is grafisch helemaal in orde en dit zal ervoor zorgen dat je helemaal in de game op kan gaan. De verhaallijn zelf heeft zijn momenten. Het spel draait vooral om de actie en de avontuur. De karakters bieden veel keuze en variatie omdat je zelf kan kiezen welke aanvallen elk karakter heeft. Deze aanvallen vallen weer onder een soort kracht die je ook weer zelf mag kiezen. Daarnaast heb je ongeveer 70 karakters om mee te spelen dus vind je vast wel wat je zoekt. Dit Dragonball spel is anders dan de oudere games omdat je hier meer vecht in teams inplaats van zelf te vechten. Het spel zelf heeft veel strategische elementen die ervoor zorgen dat het spel een stuk diverser word dan alle andere spellen.

De game voor jou

Als je een echte strategische fan bent en liever rustig door het spel heen gaat dan is dit spel zeker geschikt voor jou. Speel als jou favoriete karakter en vecht tegen talloze tegenstanders om de wereld te redden. Kan jij het aan?

Terug naar overzicht