Dragon Ball Z: Budokai HD

Dragon Ball Z: Budokai HD

Dragon Ball Z: Budokai HD is een remake van de oude Dragonball Z games die al een tijd uit zijn. Deze games waren de grootste Dragonball vechtgames op de Playstation 2 en zorgden ervoor dat het vecht genre echt tot leven kwam.

De vele opties in Dragon Ball Z: Budokai HD

In Dragon Ball Z: Budokai HD heb je veel vecht opties. Of je nou op het land, onder water of in de lucht bent, met jou Dragonball Z personage kan je makkelijk en op een coole manier de vetste moves op je scherm laten verschijnen. Deze game heeft meer dan zestig personages en is hierdoor heel divers. Je kan zelf in tien attributen kiezen wat de krachten van je karakter zijn en zo kan je gemakkelijk je personage personaliseren. Dit spel heeft ook een multiplayer functie zodat je met je vrienden kan samenspelen. Dragon Ball Z: Budokai HD brengt veel meer extreme 3D vecht actie met de 150 extra karakters uit Budokai Tenkaichi 3. De game biedt zo nog meer vecht moves en geeft je 20 stages om in te vechten. De arena heeft ook een dag en nacht schema waardoor afhankelijk van je karakter je extra krachten kan krijgen om zo je tegenstander te verslaan.

Voor als je old school fighters geweldig vindt

Als je fan bent van old school spellen dan is Dragon Ball Z: Budokai HD echt de game voor jou. Omdat het een remake is van de oudere games is er dus veel te doen en krijg je die vechtactie van vroeger zo in je woonkamer. Ben jij er klaar voor?

Terug naar overzicht